22 Mart 2013 Cuma

Saç Spreylerim˙·٠٠•●

 Studio Line Volum'Max*Hacim Köpüğü*;Hacim köpüğü hiçbir işe yaramıyor desem yeri bence!Sadece yumuşaklık veriyor o kadarla kalıyor neden aldım bilmiyorum,hala bitmedi baya bereketli bir ürünmüş bir daha almam.Fiyatı:15 tl
Studio Line Fix&Shine;Hiçte öyle saatlerce tutma özelliği yok,tamam azcık sertleştiriyor ama gün içerisinde özelliği kayboluyor,en güzel özelliği ise elektriklenmeyi önlüyor bu arada çıkan ince saçları yapıştırıyor,onun dışında hiçbir özelliği yok.Fiyatı:15 tl

Özellikleri,içerikleri Vs...resimlerde daha net gözüküyordur inşallah yakından baktığınızda,kokuları da baya bi kötü:(

Bari kokusu iyi olsaymış bol bol kokusu için  sıkıp bitirseymişim.

Bunları ölmüş bitmiş bilin siz,kimselere tavsiye etmem(:








 Akad Gardi;Gördüğüm görebileceğim en güzel spreylerden biridir. Bitmesini istemediğim bir saç spreyi,harika diyorum bal diyorum şeker diyorum amma övdüm ama inanın daha fazlasını hakediyor.
Mükemmel bir sertleştirici ve
kokusunada bayılıyorum,
Sertleştirmesi okadar kalıcı ki ertesi güne kadar uyu uyan hala şekilli hala güzel kalıyor,eğer maşa yapmışsanız çok az bozulma oluyor illaki,diğer spreylere oranla çok-çok-çok iyi diyorum favori saç spreylerimden biri,bu 2.alışım baya bir gidiyor(180Ml)çünkü bozulma,uçma,koku değişimine rastlamadım.
Başka renkleri de var ben onları denemedim düşünmüyorumda beğendiğim şeyden şaşmak istemiyorum belki onlar daha güzeldir ama alırım beğenmem diyede çekiniyorum açıkcası o nedenlede bu Gri renkli olan tercihimdir.Fiyat:6 Tl 

 Avon Saç Tazeleyici;Kiraz çiçeği gibi birşeydi ismi,ben seviyorum bunu 2 senedir benimle yarısına anca geldim.
Bitmek istemiyor belli ki,zaten benimde işime yarıyor özellikle sigara içilen bir ortamda olduğum için saçlarıma sıktığımda o kötü kokunun yerini güzel mis gibi freş bir koku sarıyor.
Herkezin saç yapısı farklı ama bence bir deneyin derim,aslında işe yarayan bir ürün bitsin yine alırım farklı bir kokusunu.Fiyatı:7 veya 8 tl idi.

Sprey olarak da kullandıklarım sevdiklerim sevmediklerim bukadardı.
Sizlerinde kullanıp çok sevdiğiniz saç tutucu sprey veya saçlarınızın güzel kokmasını sağlayan bir sprey yada ürün varmıdırMerak ediyorum varsa benide bilgilendirirseniz sevinirim.

Sevgilerimle♡.♡.♡.

4 yorum:

  1. Avon saç tazeleyici çok güzel bir ürünmüş acaba satışta var mıdır hala ? :/

    YanıtlaSil
  2. Bu yeni katalogda var 130.sayfada
    Link açılmayabilir 5 Tl hatta şansına (:
    http://www.avon.com.tr/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201304

    YanıtlaSil
  3. süper fiyat hemen almak lazım bence:)

    bu arada bloğumda çekilişim var katılırsanız çook sevinirim:)

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bence de keşke daha değişik kokuda saç spreyleri olsa daha bal olurdu(:

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁