20 Nisan 2014 Pazar

●-●-●Make up -14-●-●-● (jane Iredale Mıneral farkıyla )



Hülööööö 
Herkese iyi pazarlar 
!



Faz bazını sürdüm fakat ne kadar bastırırsam bastırayım hafif kahve renginden öteye gidemedi.
Kendisi koyu kahve değil çünkü,çok güzel bir yapısı var.Gün boyunca akma çizgilere dolma yapmadı.
Bütün farları kullandım ama çok açık durduğu için anlaşılmadılar,resimde ne görüyorsanız okadar yani.Fazlası çoğu,görüneni görünmeyeni yok.Belki koyu tenli olsam dahamı belirgin olurdu ne orasıda manidar :))


Fırçamı ıslattım ve kahverengi farımı göz altlarıma ince 
bir şekilde sürdüm,sarı ışıkta birazcık yoğun görünmüş göz altlarındaki far.


Bu resimde daha net göz altıma sürdüğüm kahve tonu.
Makyajı acil hızlı bir şekilde yaptığımdan ötürü eyelıner sürüşümü görmeyin bile :)) Zaten bu eyelınerı hiç sevmiyorum ne verdiği siyahlığı iyi ne kalıcılığı iyi ! yazısını yazmıştım blogumdan aratıp bulabilirsiniz.



Nasıl buldunuz ? 
ben iyi buldum,hafif kahve makyajları sevdiğim için ve bu tam ayarında uygulama sağladığı için sevdim.



Sevgilerimle 



2 yorum:

  1. Keske farı dumduz surmek yerine biraz dagıtsan , azıcık golge versen . Asırı derecede itici duruyor ilkokul cocugunun elinden cıkmıs gibi. Liner konusuna hic girmiyorum. Acele ile yapılmıs bir makyaj dahi olsa fotografını cekmeden once duzeltmek gerekir ki suc kesinlikle liner de degil. Kendisi en kolay surulen linerlardan biri!!

    YanıtlaSil
  2. Gölge verilecek bir far olsa amenna,ama birkaç kişi bu farın rengini görmek istedi benden.Bende bu 3 renkle gölgelemenin olmıyacağını gösterdim,çünkü renk koyu bir kahve değil.Sade bir şekilde dağıttım,günlük hayatımda da böyle dağıtıyorum,bazen fotolarda ışıktan net çıkmıyor sonları,üzgünüm foto mak.Canon olmadığı için :) bazende bana göre güzel,gölgeli makyajlar yapıyorum,canım nasıl isterse yani.keyfime bağlı :) Liner ciddi anlamda kötü ! üst üstte sürersem ancak simsiyah duruyor onun haricinde fotodaki gördüğün gibi silik silik bir eyelıner ! siyahlık sıfır !görünen köy klavuz istemez...Eyvallah, oda senin görüşün tabiki ne diyeyim haklısın kendi çapında.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁