17 Ocak 2015 Cumartesi

Çöpe Чollananlar -21 ஜ




Tekrar çöpe gidenler adlı yazıma hoşgeldiniz,yoğun yorgun bir tempoda olmaktan bu yazıyı yazmakta zorlandım,anca blog yazıları okuyorum,birde boş zamanımda yazı hazırlıyorum blogum için taslaklara.Bitenler yazılarını okumak zevkli ama yazan yorumlayan için gerçekten hiçte kolay değil ,hadi hemen geçelim (;



1-Oriflame şhıne serisinin hala var olan serisinden harika bir holüvıd kırmısı olan rengini sonunda bitirdim.Bu ruju alalı en az kafadan 4-5 sene vardır ve şaka yapmıyorum ne yapısı nede o enfes kokusunda bir değişiklik olmadı ! Severek kullandığım bir ruj oldu kendileri,tekrar almam çünkü hangi akla hizmet altın simleri olan bir ruj almışım inanın bilmiyorum :D

2-Tbs kırmızı ruj,ne numarasu yazıyor ne birşey .Ama rengi gördüğünüz gibi kendilerini bir body shop ındırımınden çok beğenip almış idim.Bayada kullanmışım fakat kokusu değiştiği için üzülerek çöpe atıyorum,atmamak için bayağı bi direnmiş olsamda artık çok geç ! Fekat şunu belirtmeliyimki rujunu çok severek kullanmıştım dudaklarımı kurutmadan hafif bir kırmızılık katan iyi bir rujdu.

3-Golden rose sexy maskara;bunun hakkındaki yorumlarım artık dahada net .Hiç beğenmedim almaz olaydım ve lanet olsun !!! :) Çok övülmüştü yok böyle yok öyle yok arkası kadifemsi çiçekle kaplı yok kabı şık amanda aman .Beni dış görünüşü kurtarmadı arkadaş tamam cezbetti aldık yaptık bir hata ama artık nefret geldi bir hışımla attım :| hem kurumuş gibi bir yapısı var hemde gün içinde göz etrafıma dökülüyor kar yağıyormuş gibi .Hiçmi sevmedin derseniz ilk başda aşkla aldığım için sevmiştim ama onun dışında evet hiççççç ısınamadım.Almayın bence gerek yok Maybellıne rımellerının üstüne rimel tanımadım daha !

4-Golden rose cat valk,diğerine göre daha ıslak daha iyi ama malesf buda kirpiklerimi zayıf bıraktığından dolayı bununlada aram iyi değildi.Sadece günlük hemen hızlıcana makyaj yap çıklarda işime yarayan kirpiklerden çıkarması baya kolay bir rimel olduğu için azcık sevmişdim hepsi o .Tekrar bu serinin rimellerinden birine bile yanaşmam...Net .

5-Beauty formules,watsonslarda satılan gece sürüm için özel el*tırnak kremi olan içinde yumuşak tanecikler bulunduran bir el kremi.Bir heves aldm ama yarıdan çoğu duruyor ve ben bunu atıyorum :'( Neden mi? çünkü gece bir sürüyordum sabah bir kalkıyordum parmaklarım ellerim deli gibi kaşınıyor ,ilk başda anlamadım tekrar tekrar denedim sonra sebebini anlamak hiçte zor olmadı.İçinde ne var bilmiyorum ama birşey dokunuyor alerji yapıyor ellerimde,bende hal böyle olunca direk kestim:/Nıvea -dove- mışsha-tbs el kremleriyle yola devam ...

6-Flormar quartzın turuncumsu bir kırmızı ojesini severek alıp kullanmıştım ama kuruyunca kendileri çöpe mahkum oldu.



7-Watsons vucut peelıngi,bu zamana kadar bu serinin çeşitlerinin hepsini denedim en son bu kalmıştı bununda tadına baktım.Lavantalı ve çilekliye göre tanecikleri daha daha az  ve vucutta temizlik hissi yerine bi nemlendirme sağlıyor.Tekrar almam ama diğer lavantalı olanını almayı düşünmekteyim.Baya seviyorum kendilerini işini iyi yapıyorlar.

8-Benri aseton,parmexden sonra en iyi ,beni en simli ojelerde bile uğraştırmayan aseton hangisi deseler benri derim (: her çeşidi güzel kokulu kokulu bide bittikçe alırım .

9-Garnıer Makyaj T.S;fazla birşey demeyeceğim geçen gün blogda karşılaştırmalı yazım bölümünde zaten yorumladım ,tekrar almıyacağım .



10-Bebak makyaj temizleme mendili,ımm ıhh eh yani diyebileceğim bir mendil.Gözlerimi acıtmasa yakmasa daha iyi anlaşabilirdim sanırım ama ben yeterli bulmadım kendilerini tekrar almayı düşünmüyorum.

11-Cam torpü ve kağıt törpü ,cam olanını hiç beğenmedim kaç kere yaptım acaba bende inanın çok merak ediyorum :D toplasam 5 kere değildir bence ama neyse,dış görünüşe baktık aldık yalan yok (= Diğer kağıt olan daha iyiydi ince ve baya iyi torpülüyor bu tarz olanlar.

12-Skın bb krem,hem rengi hem yapısı herşeyiyle bile insan bu bb ye aşık oluveriyor,keşke uygun fiyatta olsalarda ulaşabilsek. .Imex krem,sivilcelere etkili bir krem zaten yarıdaydı ama bu bende daha kötü etkiye sebep oluyor sürdüğüm yerin iki sokak ötesinde tekrar mnik bebek bir sivilce çıkarmakta üstüne yok o yüzden  sevmedim almamda kullanmamda birdaha.

13-Break out mask,çay ağacı kokusunun buram buram geldiği ama bir o kadarda bayılarak kullandığım güzel maskelerden birtaneciği. 2 adetten oluşuyor bir tarafı nemlendirici diğer tarafı kil özlü maske.Tek kullanımlık asla değil 4-5 kez kullandım ben yüz ve boyun için .Etkileri tam net değil ama cildi pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor.Çok hoşuma gitti kısacası tekrar alınır yani değer watsonsdan 2*3 tl ye almıştım.



14-Lılıbe,meşhur rossmanlardan aldığım yumuşak makul fiyattaki geniş oval makyaj silmek için kullandığım güzel pamuklar.

15-Kıehls,gözenek küçültücü krem,bu kaçıncı kullanışım bu testerı bilmiyorum ama kullanmış gözlemlemiş kadar oldum artık.Nedense gözeneklerimde hiçmi hiç işe yaramıyor,kokusu ve yapısı bi aceyip.Ama cildi kadifemsi bir his sağlaması makyajı uzun süre ciltte tutuyor olması iyi .

16-Lux pamuk,normal pamuk işde diğer pamuklara göre kalıtesı iyi,cildimde pamukçuk bırakmamasını seviyorum.




sєνɢɨℓєʀɨʍℓє

4 yorum:

  1. Bebak mendilleri seviyorum. Özelikle kısa bir seyahata gidiyorsam çantaya atarım. makyajın kabasını baya baya iyi alıyor ama her zaman son dokunuş bioderma =) Garnier ve cyrene de fena olmayan 2 muadil bence. watsons vücut peelinginin çileklisini severek kullanmaktayım. Benri asetonu indirimdeyken hep alayım diyorum ama milet aseton içiyor yeminle bulamadım bir kerede..!

    YanıtlaSil
  2. Garnier'in bu ürününü ben de sevemedim.

    YanıtlaSil
  3. Garnier'in bu ürünüyle ilgili olumlu yorum kadar olumsuz yorum da duymuştum. Sanırım pek başarılı değil

    YanıtlaSil
  4. Yaban mersini
    cyrene baya iyi bence garnıer yanında halt etmiş.Hehe bundan bir oncekı ındırımde yazmıyordu altında bir ıbare yoktu ama ben asetonları ındırımle aldım,belirtmemişlerdi halbukı ama kasada 2 tl ye falan geldi.:) Pamuklarıda yiyor mıllet ozellıkle hangı ındırm olursa olsun ne ara bitiyor anlamıyorum.

    Güzellik h.
    Sende sevemeyenler kulubume hoşgeldin tatlım :/

    Mor Rimel.
    Değil bence almaya değmez,ındırımde birde lorealınkını deneyeceğim.

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁