26 Haziran 2015 Cuma

Flormar Miracle Pen { 05-Emerald green }



Yeniden selamlar sevgiler, bugünde,keçe uçlu eyelıner 
kalemimizden bahsedeceğim ..









Koyu yeşil olmasa muhtemelen almazdım ama beni sürekli çekti bu kalemcağız,al al diye diye sonunda aldırdı kendini . İncecik çekmek mümkün olmadı çünkü yeterince sıvı gelmedi yan sürünce kalın sürülüyor ama ancak o zaman geliyor içindeki.Ucu kuru değil ama ucuyla sürmeye çalıştıkça silik gibi duruyor sürünce az geliyor yeşili - :/ 

Sürümü dışında tek sevdiğim şey kalıcılığı oldu.Dağılmadan bulaşmadan akşama kadar duruyor.Göz rengim koyu yeşil olduğu için rengimi dahada belirginleştiriyor buda kullanmam için hoşuma giden bir diğer özelliği.Çok ağır makyajlarla süremiyorum benim gözlerimde en ufak bir renk malesef abartı duruyor ,o bakımdan çok koyu ruj ve renkli allıklardan kaçıyorum.

Fiyatı 18 tl, bende dayanamayıp indirimleri beklemeden alanlardan oldum.Pişman değilim gene olsa gene alırdım,çünkü bu tarz renkli bir eyelıner veyahut kalemim yoktu! 



ڪےevgilerimle
 




4 yorum:

  1. Merhaba,instagram hesabiniz var mi?size nereden ulasabilirim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar :)
    https://instagram.com/madamek0kos_/
    hehangi soru ve görüş içinde emailimden ulaşabilirsiniz , sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Rengi hoşmuş :) Keçeli kalemle eyeliner çekebilsem alırdım. Jel eyeliner bana daha kolay geliyor.

    YanıtlaSil
  4. Ya zorlandım bende bunda açıkcası,genede sevdim ama çok kullanamıyorum işte arada aklıma gelirse (: Jel çok kalıcı oluyor çokta güzel duruyor ama onuda sür fırçayı yıka temizlemesi zor geliyor.Yinede essence jel eyelınerını bayılaraktan kullanıyorum .

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁