24 Ağustos 2015 Pazartesi

| Yves Rocher Günlük Bakım Kremi |



Selam!  bugunde yves'ın en sevdiğim ürünü ile bir başlangiç yapacağım. Kendisi kızarıklık önleyici,yoğun koruyucu günlük krem olarak geçiyor.

Ürünle ilgili sitesinden kısa bir bilgi; Basur Otu özleri içeren özel formülü sayesinde hassas ciltteki yaygın kızarıklığı azaltır. Hassas ciltler üzerinde dermotologlarla geliştirilmiş ve klinik testlerden geçmiş formüllere sahiptir.Balsam kıvamındaki dokusu cildinizin soğuk, rüzgar gibi dış etkenlere karşı dayanıklılığını artırır.Her gün düzenli olarak temiz cilde uygulanması önerilir.

İçeriğindeki'' Basur Otu '' kan dolaşımını düzenleyerek ciltteki kızarıklığı giderir.Alerijk ve Dermatolojik kontrol altında tepkime testlerinden geçirilmiştir.Tahriş edici madde ve renklendirici içermez.Üretimin her aşamasında mikrobiyolojik olarak kontrol edilmiştir.




Yoğun kıvamlı,cilt tarafından  hemen emilebilen bir yapıya sahip.Çok yorgun olduğum zamanlarda geceleyın sürüyorum sabaha dinlenmiş aydınlık bir ciltle uyanıyorum.Şaka değil gerçektende yorgunluk giderici , rahatlatıcı ve nemlendirici etkiye sahip . Kızarıklık konusuna gelecek olursak, benim yanaklarımda beyaz olduğum için ve kılcal damarlar orada belirgin olduğu için hep bir kızarıklık var evet sürdüğüm zaman hafifliyorlar ama kalıcı çözüm arıyorsanız o açıdan önermem.

Cildi yumuşacık yapıyor,kokusu bitkisel ama normal bitkisellerden daha farklı ,biraz parfümsü bir kokuya sahip hoş bir kokuya sahip.Karma cilt yapımda hiç bir sorunla karşı karşıya bırakmadı. Normal fiyatı 42tl civarında indirimlerde 30-35 arası bir fiyatta oluyor dahada aşağıya düşmüyor.İhtiyacınız dahilinde satın alabileceğiniz güzel bir nemlendirici.Yinede dipnot düşmek isterim ; Aşırı yağlı ,siviceli ve hemen hemen herşeye özelliklede bitkisel ürün içeriklerine alerjisi olan kişilere tavsiye etmiyorum.



ڪےevgilerimle
....


2 yorum:

  1. uzun zaman önce denemiştim güzeldi sende güle güle kullan tatlım.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel :) Yazın kullanırken ağır geldi ama kış için çok ideal,Sağol abloşum

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁