2 Şubat 2017 Perşembe

SEPHORA ROUGE CREAM LIPSTICK ! 〰


привет!

Selamlar !Bugun gunlerden sephora ! Geçen sephora ındırımınden bırkaç ürün almıştım ınstagramda paylaştım ama daha blogumda alışverışlerımı paylaşma fırsatım olmadı ınsallah oda olacak :D Rujların isimleri yazmadığı için başlığa sadece hangi seri olduğunu yazdım,rujların kaplarında sadece numaraları var o şekilde sorup alabilir yada aratabilirsiniz.




 

İki adet ruj aldım bundan başlayalım bakalım, öncelikle yapılarına aşık oldum şimdiye kadar bu markadan ruj almamıştım iyikide almışım ! Sürümleri çok rahat kalıcıklarına orta dıyebılırım hatta kremsi yoğun yapılarından dolayı akşama kadar kalıyor,birşey yesem bile! Bu  kiremite yakın ne kırmızı ne pembe değişik bir renk. 






Diğer bir rujumuda doğal tonlarda seçtim herzamanki gibi doğallık candır diyerekten ! En çok bu renge bayıldım evde bu tona benzer renklerım var ama hiçbiriside bununla aynı değil birebir değil ya koyusu yada açığı. Bu ruju dudak kalemi yerine ruj fırçasıyla uyguluyorum okadar güzel kalıyorki gün sonuna kadar ve çervesını yaptıgımda çok daha doğal duruyor normal dudak kalemlerinden daha doğal bir duruşu oluyor. 

Kokuları çok hafif,diğer rujlara nazaran daha az bir kokusu var. Dudaklarım normaldede kuruyor olduğu için fotograftada soyuk soyuk çıkmış ama normalde ruj mat değil ama parlakta değil ikisinin ortası diyebilirim. 15 tl lık  bir ruja göre yapıları kalıtelerı gayet iyi derecede.Hala devam ediyormu ındırım fikrim yok ama bir sonraki indirimleri takip edip bu güzelceleri bir bakın derim.



ڪےevgilerimle !
kalp gif ile ilgili görsel sonucu

4 yorum:

  1. Renkler harikaymış, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Evet dimi <3 Teşekkürler kujum (:

    YanıtlaSil
  3. Sephora'nin rujlari gercekten de beklenmeyecek kadar harika! Ilk denk geldigimde ben de cok sasirmistim :D gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Yabancı ulkere göç edesım var :D herşeylerı güzelmi oluryahu !! sağol kujum cok sagol :p

    YanıtlaSil

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁