5 Aralık 2017 Salı

YVES ROCHER ALIŞVERİŞİM !

S e l a m ! Yvesi hep sevmişimdir,bitkisel kokusu bana güven
 vermiştir oldum olası.Parfüm kokan ürünlerden ziyade bitki bitki kokanlar favorim.
Tabiki ağır kokulu olanlar hariç. Kasım ayının doğum günü ayım olmasından ötürü,biriken puanlarda cabasıydı beni yvese götüren güç 🙈 Geçelim hadi artık neler almışım💜



Doğum günüm olduğu için duş jelim hediyeydi.2 çeşit vardı birisi misket limon diğeri mango,ben ikisininde kokusunu hiç beğenmedim aslında ama mango seçtim,bir nebze daha hafif meyvemsi kokusu var,diğeri fazla ağır geldi.Hiçbir şey almasanızda gidip sadece duş jelinizi alabilirsiniz. Geçen sene şampuandı sanırım,şimdi duş jeli olmuş.

Biriken puanlarım 24 tl di , düşün düşün aklıma ihtiyacıma yönelik birşey gelmedi.İşin kötü yanı üzerine ekleme yapamıyorsunuz puanınızın, yani 24 ama 30 lıralık birşey alayım üzerine para koyarak alırım diyemiyorsunuz.En sevmediğim yanı buydu, puanımı harcamakta bu nedenden ötürü zorlandım. Bende enerji veren 3 dakikada yüzü ışıldatan bu maskeyi aldım fiyatı 20 tl , geriye kalan 4 liram tabiki çöp ! 😉 Bu durumu düzeltseler keşkede,puanın yapılan alışverişin bir anlamı bir tadı olsa.

2 al bir öde kampanyası vardı yine doğum günümden ötürü,benimde göz kremim ve nemlendirim bitmişti. Genelde La roche posay den alıyorum ben nemlendiricimi fakat kendi eczanemde bulamayınca buradada böyle bir kampanya bulmuşken (tabı yvesdeki satıcının kanıma girmeside çok etkili oldu) yararlanmak istedim. Daha önce sensitive nemlendiricisini denediğimde yüzümde sivilceler çıkartmıştı tekrar aynı durumu yaşamak istemediğimi söyledim onlarda bu hydra su bazlı ve o seriden daha hafiftir dediler.Aklıma yattı tabiki çünkü hassas ve karma bir cilt yapısına sahibim.Dolayısıyla su bazlı nemlendiriciler her daim tercihim olmuştur. İçerisindeki bir bitkininde bana alerji yapma olasılığının çok az bir yüzde olmasını belirttiler.Ürün yoğun nem vaad ediyor aynı zamanda karma kuru hassas ciltler için. Sevecekmiyim bakacağız..

Çünkü biliyorsunuz o tarz bir durumda doktorunuzdan rapor alıyorsunuz testlerden falan geçiyor sonra krem cart curt geri iade için birçok prosedür var sizin anlayacağınız. Çok şükür kremi 2-3 kez kullandım herhangi bir sıkıntım olmadı bariz beliren birşey yok ama daha detaylı biraz daha yarıladığım zaman yazarım.Göz kremine gelirsek, yine sulu sulu kremleri sevmiyorum ve göz çevreme yeterli gelmiyorlar nem bağbında.Bu kreminde süt şeklinde olduğu ve nemini güzel sağladığını belirttiler bende gündüz kullanacağım zaten dedim ve aldım. 2 ürün bana 50 tl ye gelmiş oldu,ikisinin fiyatıda aynıydı eş değerdi yarı yarıya gibi düşünün,yani mantıklı güzel bir alışveriş oldu.

Sormak istediğiniz sorularınız varsa,çekinmeden sorabilirsiniz.Bu ürünler hakkında tavsiyeleriniz varsada yorumlarda belirtirseniz mutlu olurum .


ڪےevgilerimle 
🎈

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

𝓢ö𝔂𝓵𝓮, 𝓹𝓪𝔂𝓵𝓪ş, ç𝓸ğ𝓪𝓵𝓼ı𝓷 🍁